Paprika kozí roh pálivá - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 217 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Špagety s krevetami
Recept ještě nebyl hodnocenKrevety jsou jsou chutné, zdravé a jejich příprava je velmi rychlá. Připravte je podle tohoto receptu se špagetami a jednoduchou omáčkou z pálivé papričky, rajčat,…
Ďábelská vejce na topinkách
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji zpěníme drobně nakrájenou (nebo rozdrcenou sušenou) papričku, cibuli a česnek, vmícháme protlak a chvíli společně podusíme. Odstavíme.Na jiné pánvi uděláme…
Hovězí guláš po mexicku
Recept ještě nebyl hodnocenMaso očistíme a nakrájíme na proužky asi 1 cm silné.Na oleji chvíli smažíme oloupaný celý stroužek česneku a chilli papričku. Nespálit!Vyjmeme a vhodíme oloupanou hrubě…
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Recept ještě nebyl hodnocenMaso z lososa je velice chutné a způsobů jak jej připravit je opravdu mnoho. Na pečeném lososu, s křupavou parmazánovou krustou, podávaném na lůžku z rajčatového ragú,…
Bůček v pikantní medové šťávě
Recept ještě nebyl hodnocenDo opláchnutého bůčku vetřeme sůl, pokmínujeme a vložíme do kastrolu, nebo pekáčku na olej a připravenou zeleninu, kůží dolů. Ve 200ml vývaru rozmícháme polévkovou…
Uzené koleno pečené na leču v římském hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenŘímský hrnec i s víkem namočíme do vody, aby nasákl.Na dno dáme lečo ze sklenice (mám domácí, takže není ostré, proto k němu přidávám 1 pálivou papričku, které mám…
Letní, osvěžující okurkové gazpacho
Recept ještě nebyl hodnocenGazpacho je španělský tekutý salát z čerstvé zeleniny původem z Andalusie. Podává se vychlazené, a to buďto jako studená polévka, nebo jako hustý nápoj v širokých…
Pljeskavica s ovčím sýrem a Ajvarem
Recept ještě nebyl hodnocenMaso promícháme s najemno nasekanou papričkou, solí a pepřem. Cibule nasekáme najemno a vmícháme do masa. Pak ho pořádně propracujeme rukama, v masu by neměl zůstat…
Eintopf špagety z jednoho hrnce
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli překrojte a nakrájejte na tenké proužky, česnek na tenké plátky, cherry rajčátka na čtvrtky.Do hrnce dejte vývar, přidejte vše ostatní kromě špenátu, přikryjte a…
Budapešťská pomazánka z Brna
Recept ještě nebyl hodnocenV misce vidličkou smícháme tvaroh s mletou paprikou. Přidáme najemno nakrájenou pálivou papričku (i s troškou semínek), osolíme a přilijeme i trošku pálivého nálevu (vše…
Fazolkový salát s lososem
Recept ještě nebyl hodnocenZeleninu očistíme a omyjeme. V pánvi s rozehřátým olejem orestujeme mrkev nakrájenou na hranolky. Postupně přidáváme česnek na plátky, pálivou papričku zbavenou semínek…
Pulnocni chilli
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájejte na hodně malé kostičky a na předem do tmava osmažené cibulce prudce orestujte. Až se maso zatáhne, přidejte česnek, cukr, sůl, ostatní koření, nasekanou…
Paprikovo-paradajková polievka
Recept ještě nebyl hodnocenNa troške olivového oleja opečieme dozlatista pokrájanú cibuľu, pridáme posekanú štipľavú papričku, kapie a paradajky pokrájané a ošúpané bez jadierok. Osolíme, prípadne…
Kořeněná marocká polévka z cizrny
Recept ještě nebyl hodnocenNa rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibuli, když zesklovatí, přihodíme nasekaný česnek, všechno koření mimo papričky, zamícháme, přidáme cizrnu, zalijeme vývarem,…
Kvašáky alá "Sparta" dle Jožky Valáška
Recept ještě nebyl hodnocenOkurky kvašáky bývají většinou chlapský majstrštyk. Naskládat okurky do vhodné nádoby (ať již kameninové nebo sklenice) a zalít nálevem podle vlastní chuti. Pak už stačí…
Malidžano (Zelený ajvar)
Recept ještě nebyl hodnocenRozehřejeme gril. Papriky omyjeme, osušíme a nad mírným plamenem opékáme, až slupka zčerná. Pak je vložíme do sáčku nebo misky, dobře uzavřeme a necháme zapařit. Tím se…
Kvašáky alá "Sparta" dle Jožky Valáška
Recept ještě nebyl hodnocenOkurky kvašáky bývají většinou chlapský majstrštyk. Naskládat okurky do vhodné nádoby (ať již kameninové nebo sklenice) a zalít nálevem podle vlastní chuti. Pak už stačí…
Nakládané kozí rohy paní hajné ze „Šlajfu“
Recept ještě nebyl hodnocenSvařím nálev z vody, octa (3:1), koření, soli (přiměřeně), cukru a cibule. Vařím cca 15 min. Do skleničky na dno naskládám cibuli na kolečka, očištěnou mrkev na kolečka…
Králík po myslivecku (Coniglio alla cacciatora)
Recept ještě nebyl hodnocenKrálíka omyjeme, zbavíme tuku (není chutný), osušíme a nasekáme na menší kousky. Dáme do misky, zalijeme polovinou vína a uložíme do chladu na několik hodin, ideálně…
Spalda s dyni
Recept ještě nebyl hodnocenOpereme spaldu a osmazime ji na olivovem oleji par minut, pak pridame horkou vodu (asi 2x tolik nezli je vyska spaldy v hrnci) a sul a nechame varit 40 min na mirnem…
Pohanka s kapustou a houbami
Recept ještě nebyl hodnocenV hrnci přivedeme k varu lehce osolenou vodu, vsypeme lámanku, zamícháme, přiklopíme poklicí a hrnec odstavíme ze zdroje tepla. Necháme ho v klidu přiklopený asi 20…
Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“
Recept ještě nebyl hodnocenOvarový vývar přivedu v hrnci k varu. Do vroucího vývaru vsypu cibuli, česnek a celerovou nať na drobno nakrájenou, na drobné proužky nakrájenou kořenovou zeleninu a…
Grilovaný losos s ananasovou salsou
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve si očistíme ananas a nakrájíme na centimetrové plátky. Vyřízneme tvrdý střed. Kolečka ananasu grilujeme na rozehřátém grilu asi 5 minut z obou stran. Sundáme a…
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 25 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dramatické semifinále Pohlreichova souboje: Vietnamské bistro „U dvou cibulí“ statečně zabojovalo s luxusní restaurací Salabka
Vyznejte se v melounech: Víte, který voní jako mango a který je nejlepší pro děti?
Pohlreichův souboj restaurací aneb Šéf se vrací a hledá ten nejlepší podnik ze všech. Na Nově už od zítřka!