Rybí kari s fazolkami a hráškem
Recept ještě nebyl hodnocenRybí kari je v naší kuchyni netradičním pokrmem. Kousky tresky jsou vařeny v pikantní omáčce z červeného kari a kokosového mléka. Chuťově a barevně je pak doplňují…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rybí kari je v naší kuchyni netradičním pokrmem. Kousky tresky jsou vařeny v pikantní omáčce z červeného kari a kokosového mléka. Chuťově a barevně je pak doplňují…
Brambory oloupeme a najemno nastrouháme, vmícháme nastrouhané oba sýry, vmícháme změklé máslo, ušlehané s jedním vejcem a dochutíme Curry pastou, majoránkou, solí,…
Těstoviny jsou zárukou rychlého, snadného a zpravidla i výživného pokrmu. A takový můžeme připravit podle tohoto receptu. K těstovinám stačí přidat kousky kuřecího masa,…
Maso nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v solamylu. Na oleji si opražíme semínka hořčice až začnou pukat (pozor vyskakují z pánve, takže je lepší ji přiklopit),…
Pokud máte rádi netradiční kombinace chutí, vyzkoušejte tuto pomazánku na tousty. Spojuje jemnou cuketu s výrazným parmezánem a pikantní curry pastou. Typicky italská…
Nejdříve si uvaříme sojové nudličky podle návodu/10-15 minut/. Při vaření k nim ještě přidáme zeleninový bujón, bylinky a trochu sojové omáčky. Vedle v kastrůlku si…