Zelenina na kari s červenou a černou čočkou
Recept ještě nebyl hodnocenI bez masa lze vařit chutná a nutričně bohatá jídla. Navíc můžete s trochou fantazie a inspirace indickou kuchyní zpracovat i uschované přebytky luštěnin z mrazničky,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
I bez masa lze vařit chutná a nutričně bohatá jídla. Navíc můžete s trochou fantazie a inspirace indickou kuchyní zpracovat i uschované přebytky luštěnin z mrazničky,…
Rybí kari je v naší kuchyni netradičním pokrmem. Kousky tresky jsou vařeny v pikantní omáčce z červeného kari a kokosového mléka. Chuťově a barevně je pak doplňují…
Dýni oloupeme, nakrájíme na menší kostky a vložíme do hrnce s vařící vodou. Vaříme na skus, cca8-10 minut. Zcedíme a dáme stranou. V hlubší pánvi rozehřejeme olej,…
Červené kuřecí curry kostky, přinášejí exotický nádech do vaší kuchyně. Tento pokrm spojuje jemné kuřecí maso s bohatou chutí červené curry omáčky, doplněné o voňavé…
Brambory oloupeme a najemno nastrouháme, vmícháme nastrouhané oba sýry, vmícháme změklé máslo, ušlehané s jedním vejcem a dochutíme Curry pastou, majoránkou, solí,…
Maso nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v solamylu. Na oleji si opražíme semínka hořčice až začnou pukat (pozor vyskakují z pánve, takže je lepší ji přiklopit),…