Těstoviny s paprikovým pomazánkovým máslem
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny uvaříme dle návodu a poté smícháme s pomázankovým máslem. Pomazánkové máslo NEOHŘÍVÁME!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 536 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 2,20 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Těstoviny uvaříme dle návodu a poté smícháme s pomázankovým máslem. Pomazánkové máslo NEOHŘÍVÁME!
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Peče celá země: Jak na fantastickou bublaninu podle Josefa Maršálka? Chce to dost ovoce a správné těsto!
Sezona jablek ještě nekončí. Máme pro vás 10 tipů, jak nejlépe sladké plody jabloní využít
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar