Kuřecí s brokolicí a smetanou
Recept ještě nebyl hodnocenRozpálíme pánev s ghí, krátce zarestujeme jemně pokrájenou cibuli se slaninou. Jakmile začne zlátnout, přidáme maso a opékáme, dokud není maso hotové.Nyní už jen zbývá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rozpálíme pánev s ghí, krátce zarestujeme jemně pokrájenou cibuli se slaninou. Jakmile začne zlátnout, přidáme maso a opékáme, dokud není maso hotové.Nyní už jen zbývá…
Zámečtí kuřecí rarášci by se mohli jmenovat spíše hospodští, protože se jedná o kuřecí maso v pivním těstíčku. Nicméně ať už je název jakýkoliv, nemění to nic na faktu,…
Zapečené kuřecí maso se žampióny a sýrem má své místo v našem přehledu víkendových obědů, které se uvaří téměř bez práce. Vše stačí jen nakrájet, dát na pekáček a upéct.…
Jeden den nachystáte, dáte marinovat a další den už jen osmahnete. Rychleji to snad ani nejde. Jemné kuřecí maso namarinujete v zakysané smetaně a směsi koření, medu a…
Tato příprava kuřecího masa je jednou z nejjednodušších. Snadno jí zvládne i začátečník. Použitím různých druhů mražené zeleniny dostaneme pokaždé jiný pokrm. Je jisté,…
Máte-li rádi na talíři "exotiku", bude vám chutnat i osvěžující a pikantní polévka připravená podle tohoto receptu. Úžasně vonící polévku podáváme v miskách a určitě v…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Pět způsobů, jak využít na mrkev nasladko: Kromě tradičního salátu výborně chutnají i vláčné mrkvové řezy nebo limonáda
Cheesecake s banány podle Josefa Maršálka: Na korpus nepoužívejte sušenky, je pak mastný a nechutná dobře, radí cukrář
Pečeme s Ivou: Sladký trhací moučník s názvem „sloní uši“ voní do daleka. Loupete plátek za plátkem a nemůžete přestat!