Jelení steak
Recept ještě nebyl hodnocenMáte rádi zvěřinu? Tento recept je právě pro vás. Lahodné, šťavnaté a křehké maso s výbornou smetanovou omáčkou vonící po houbách a másle potěší při nedělním obědě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 490 kJ / 117 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,50 g |
| – nasycené | 2,02 g |
| – nenasycené | 0,99 g |
| –– mononenasycené | 0,91 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 47 mg |
| Sodík | 59 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Máte rádi zvěřinu? Tento recept je právě pro vás. Lahodné, šťavnaté a křehké maso s výbornou smetanovou omáčkou vonící po houbách a másle potěší při nedělním obědě…
Roštěnky mírně naklepeme, po stranách nařízneme. Osolíme, opepříme, na každý kus masa položíme 2 listy šalvěje a překryjeme plátkem šunky. Upevníme párátky ( viz.…