Pomazánka z pečené ryby, květáku a cottage
Recept ještě nebyl hodnocenZ rybí konzervy vyjmeme maso, podélně je rozpůlíme, vykrojíme kostřičky (nemusí se to, je jich málo a jsou měkké, ale já pomazánky radši bez nich). Květák nasekáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 954 kJ / 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 8,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z rybí konzervy vyjmeme maso, podélně je rozpůlíme, vykrojíme kostřičky (nemusí se to, je jich málo a jsou měkké, ale já pomazánky radši bez nich). Květák nasekáme…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Lahůdkové droždí dodá smaženému celeru jedinečnou chuť a křupavost. Na strouhanku už zapomenete
Máme rádi šopák! Jak se mix okurky, rajčat a sýru feta stal bulharským národním pokrmem?
Retro zákusek Mánička: Upečte si nadýchaný dezert se šlehačkou podle originálního receptu!