Katův šleh po mém
Recept ještě nebyl hodnocenKatův šleh neboli "kaťák" je tradiční pikantní pokrm z restovaného masa a zeleniny. Nejčastěji ho připravujeme z vepřového masa, ale výborný je i z kuřecího. Podáváme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Katův šleh neboli "kaťák" je tradiční pikantní pokrm z restovaného masa a zeleniny. Nejčastěji ho připravujeme z vepřového masa, ale výborný je i z kuřecího. Podáváme s…
Známe ji sice ze závodních a školních jídelen, ale teprve doma připravená žemlovka je neskutečná dobrota! Voňavá jablky, skořicí a vanilkou poslouží jako hlavní sladké…
Pokud máte chuť na něco sladkého, vyzkoušejte pavlovy. Malé dortíky, křupavé na povrchu a měkké uvnitř, připravíte z vyšlehaných bílků a po upečení nazdobíte krémem z…
Lehkou piškotovou roládu promazanou marmeládou a máslovým krémem znaly už naše babičky. Jednoduchou přípravu zvládne každý a když hotovou roládu obalíte v nastrouhaném…
Voňavá vepřová směs se zeleninou je jednoduchá a rychlá na přípravu. Díky odležení v lednici a prudkému orestování na pánvi zůstane maso šťavnaté a chutě se krásně…
Pokud patříte mezi milovníky indické kuchyně, tento recept vám zajisté přijde k chuti. Spojení kari a kokosového mléka výborně ladí dohromady. Šmrnc celému pokrmu dají…