Marmeláda z hroznového vina
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máme zahrádku, nebo se nám sejde v létě větší množství ovoce, je dobré si ho uchovat i na pozdější dobu. Vaření džemů má u nás dlouhou tradici. Použití různých…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 402 kJ / 96 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 0,04 g |
| – nasycené | 0,01 g |
| – nenasycené | 0,03 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,02 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,00 g |
| – cukry | 22,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Pokud máme zahrádku, nebo se nám sejde v létě větší množství ovoce, je dobré si ho uchovat i na pozdější dobu. Vaření džemů má u nás dlouhou tradici. Použití různých…