Obalený játrový sýr
Recept ještě nebyl hodnocenJátrový sýr obalíme klasicky v trojobalu: mouka, vejce, strouhanka. Smažíme na oleji.Podáváme se štouchanými bramborami. Uvaříme očištěné brambory ve slané vodě, po…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 908 kJ / 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 17,00 g |
| – nasycené | 6,20 g |
| – nenasycené | 10,20 g |
| –– mononenasycené | 7,00 g |
| –– polynenasycené | 3,20 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 820 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 7,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Játrový sýr obalíme klasicky v trojobalu: mouka, vejce, strouhanka. Smažíme na oleji.Podáváme se štouchanými bramborami. Uvaříme očištěné brambory ve slané vodě, po…
Asi 1,5 cm silná kolečka játrového sýra obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Obalené znovu namočíme do misky s vejcem a ještě jednou ve strouhance. Obalovka…