Sépiové tagliatelle s domácím pestem
Recept ještě nebyl hodnocenDo mixéru nasypeme slunečnicová semínka, přidáme stroužek česneku a parmezán. Vše začneme mixovat a v průběhu postupně přiléváme olivový olej. Pesto na závěr ochutíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 509 kJ / 361 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g | 
| Tuky | 1,20 g | 
| – nasycené | 0,40 g | 
| – nenasycené | 0,30 g | 
| –– mononenasycené | 0,15 g | 
| –– polynenasycené | 0,15 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 2,90 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 2 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 74,00 g | 
| – cukry | 2,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
Do mixéru nasypeme slunečnicová semínka, přidáme stroužek česneku a parmezán. Vše začneme mixovat a v průběhu postupně přiléváme olivový olej. Pesto na závěr ochutíme…