Vepřové filety s pyré z hlívy ústřičné s kapií
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na plátky, osolíme, poprášíme červenou paprikou, přidáme protlak, opepříme a restujeme na cibulce a oĺeji a současně pak s masem zamícháme a orestujeme i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 472 kJ / 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,20 g |
| – nasycené | 0,77 g |
| – nenasycené | 1,62 g |
| –– mononenasycené | 1,36 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, poprášíme červenou paprikou, přidáme protlak, opepříme a restujeme na cibulce a oĺeji a současně pak s masem zamícháme a orestujeme i…