Wasabi zmrzlina
Recept ještě nebyl hodnocen1. V menším kastrolu zahřejte smetanu, dokud nedosáhne bodu varu, poté stáhněte na minimum. 2. Žloutky s cukrem vyšlehejte ručním šlehačem, zašlehejte do kastrůlku se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 571 kJ / 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 1,20 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 800 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 75,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
1. V menším kastrolu zahřejte smetanu, dokud nedosáhne bodu varu, poté stáhněte na minimum. 2. Žloutky s cukrem vyšlehejte ručním šlehačem, zašlehejte do kastrůlku se…