Zajíc na divoko
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve maso naložíme aspoň den dopředu do marinády z oleje, soli, pepře a bylinek. Připravíme větší kastrol a rozehřejeme olej. Na něm zprudka osmahneme maso ze všech…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 469 kJ / 112 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 2,10 g |
| – nasycené | 0,72 g |
| – nenasycené | 1,10 g |
| –– mononenasycené | 0,48 g |
| –– polynenasycené | 0,62 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve maso naložíme aspoň den dopředu do marinády z oleje, soli, pepře a bylinek. Připravíme větší kastrol a rozehřejeme olej. Na něm zprudka osmahneme maso ze všech…