 
	
Sterilované zelí se slaninou
Recept ještě nebyl hodnocenZelí je často opomíjená surovina, která obsahuje plno vitamínů a látek prospěšných pro zažívací systém. Můžeme je upravit na mnoho způsobů, jedním z nich může být zelí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 190 kJ / 45 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,60 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g | 
| Tuky | 0,20 g | 
| – nasycené | 0,06 g | 
| – nenasycené | 0,12 g | 
| –– mononenasycené | 0,02 g | 
| –– polynenasycené | 0,10 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 2,60 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 400 mg | 
| Sůl | 1,00 g | 
| Sacharidy | 8,00 g | 
| – cukry | 4,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			 
	
Zelí je často opomíjená surovina, která obsahuje plno vitamínů a látek prospěšných pro zažívací systém. Můžeme je upravit na mnoho způsobů, jedním z nich může být zelí…
	
			 
		
	
			 
		
	
			