Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Těhotnej kuchař poradil, jak na dokonalá pečená žebra z horkovzdušné fritézy: Kouzlo je v marinování i délce pečení
Video Hodnocení 1× Sušené hovězí na čundr i k filmu: Vyzkoušejte proteinovou bombu podle videonávodu
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Cuketový koláč s broskvemi a drobenkou: Vláčný moučník s křupavou drobenkou voní skořicí a vanilkou a je snadný na přípravu
Jarní jízda na zelenou: Jak úspěšně vypěstovat špenát na balkoně v truhlíku? Hodí se delší nádoba a rozprašovač na zalévání