Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Těhotnej kuchař poradil, jak na dokonalá pečená žebra z horkovzdušné fritézy: Kouzlo je v marinování i délce pečení
Video Hodnocení 1× Sušené hovězí na čundr i k filmu: Vyzkoušejte proteinovou bombu podle videonávodu
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Beton, Bavorák, Mozek i Žabí hlen: Recepty na koktejly, které frčely v socialismu, můžete otestovat i dnes