KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Hodnocení 10× Jak předejít tomu, aby chléb byl po upečení uvnitř vlhký? Stačí dodržet několik rad
7 foto Hodnocení 66× Jak na to, aby koláčky nebyly vysušené? Pozor na suroviny i na teplotu při pečení
7 foto Hodnocení 338× Hrníčkové recepty a chyby při jejich přípravě: Hrnky nejsou vhodnou odměrkou
Hodnocení 119× Proč jsou koláče tvrdé a jak tomu předejít? Rozhodující je teplota i čerstvost surovin
Hodnocení 182× 9 častých chyb při pečení masa v troubě: Jak na dokonale měkké a šťavnaté pečínky
Hodnocení 62× Vaření, pečení a dušení masa: Jak se vyvarovat nejčastějších chyb při tepelné úpravě
5 foto Hodnocení 119× Nejčastější chyby při pečení bublaniny: Poradíme, které to jsou a jak se jim vyhnout
Hodnocení 447× 5 častých chyb při přípravě velikonoční nádivky: Jak na to, aby nádivka byla dokonalá
Hodnocení 150× Vytáhnete z trouby krásnou vánočku a ona po chvíli beznadějně klesne? Příčin může být několik. Poradíme, jak se jich vyvarovat
Hodnocení 57× Zadělali jste těsto na vánočku a ono nekyne a nekyne? Možností, kde jste mohli chybovat, je hned několik. Poradíme, jak na to
Hodnocení 175× Pečení v horkovzdušné troubě je výhodné, ale má svá specifika. Poradíme, jak v takové troubě péct maso
Hodnocení 299× Proč se chleba v domácí pekárně občas propadne? Důvodem je pravděpodobně jedna z těchto dvou příčin
Hodnocení 2226× Jak se vyhnout chybám při zadělávání kynutého těsta, abychom upekli to nejlepší pečivo?
Video Babiččina spíž: Domácí čalamáda bez zavařování. Zelenina zůstane krásně křehká a chutná báječně
Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky