Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Hodnocení 161× 9 častých chyb při pečení masa v troubě: Jak na dokonale měkké a šťavnaté pečínky
Hodnocení 50× Vaření, pečení a dušení masa: Jak se vyvarovat nejčastějších chyb při tepelné úpravě
5 foto Hodnocení 111× Nejčastější chyby při pečení bublaniny: Poradíme, které to jsou a jak se jim vyhnout
Hodnocení 445× 5 častých chyb při přípravě velikonoční nádivky: Jak na to, aby nádivka byla dokonalá
Hodnocení 144× Vytáhnete z trouby krásnou vánočku a ona po chvíli beznadějně klesne? Příčin může být několik. Poradíme, jak se jich vyvarovat
Hodnocení 56× Zadělali jste těsto na vánočku a ono nekyne a nekyne? Možností, kde jste mohli chybovat, je hned několik. Poradíme, jak na to
Hodnocení 150× Pečení v horkovzdušné troubě je výhodné, ale má svá specifika. Poradíme, jak v takové troubě péct maso
Hodnocení 283× Proč se chleba v domácí pekárně občas propadne? Důvodem je pravděpodobně jedna z těchto dvou příčin
Hodnocení 2060× Jak se vyhnout chybám při zadělávání kynutého těsta, abychom upekli to nejlepší pečivo?
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Jak správně sušit houby? Důležitá je velikost plátků i teplota při sušení v troubě, babky a některé další druhy se ale k sušení nehodí