Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
Velký přehled nealko drinků: Rumy, piva, vína i sekty bez alkoholu chutnají skoro jako originál a hlava vás po nich bolet nebude
11 foto Připravili jsme máslový ležák jako z Harryho Pottera: Horký cider se šlehačkou a karamelem chutná překvapivě skvěle
Retro okénko: Jak se slavil Silvestr za socíku? Byly chlebíčky s vlašákem či jednohubky a většinou jen doma u televize
Pět nejslavnějších drinků s proseccem: Aperol Spritz, Bellini nebo French 75 jsou zpestřením každé silvestrovské párty
5 foto Hodnocení 2× Jak připravit báječný letní drink z přírodních surovin? Máme pro vás několik tipů
7 foto Hodnocení 3× Jak udržet pití déle chladné? Přinášíme užitečné tipy, které v horku jistě oceníte
Tinto de verano: Španělská variace na víno s colou je letošním letním hitem, který si zamilujete taky
Pět jednoduchých letních drinků: Kokosová Margarita s plátkem zázvoru, mangový Mango Mule nebo nealko bublinky na ledu
Koktejl Negroni letos opět září mezi hvězdami filmového plátna. Barman prozradil, co při přípravě nepodcenit
6 foto Hodnocení 3× Jak udělat ovocný sorbet? Sladká ledová tříšť s ovocem je chutným letním osvěžením
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Beton, Bavorák, Mozek i Žabí hlen: Recepty na koktejly, které frčely v socialismu, můžete otestovat i dnes
8 foto Testovali jsme ginger shoty: V některých je jen malé množství zázvoru, ten nejsilnější vás ale opravdu „protáhne“
5 foto Hodnocení 3× Ananas v kuchyni: Zamilujete si ho v dezertech i ve sladkokyselé omáčce s masem
Retro okénko: Koktejl Modrá laguna frčel nejvíc v devadesátkách, ale populární je dodnes, navíc v horku skvěle osvěží
Plněné papriky: Kombinace jemně kořeněného mletého masa a šťavnaté papriky v rajské omáčce skvěle chutná
Jak ohřát nedojedené hranolky, aby byly znovu krásně křupavé? Při správném postupu budou perfektní do pěti minut