Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
6 foto Hodnocení 1× Jak okořenit svařené víno? K lahodné vůni svařáku postačí základní koření a citrusy
Video Hodnocení 18× Horká čokoláda třemi různými způsoby, které podle videonávodu hravě zvládnete
9 foto Hodnocení 7× Jak se dělá punč? Nesmí v něm chybět náš oblíbený džus, voňavé koření a alkohol
Nápoj London Fog nadchne milovníky čaje. Alternativa kávového latté krásně zahřeje i osvěží a voní vanilkou a bergamotem
Video Hodnocení 10× Dokonalý svařák připravíte snadno a rychle. Jak na to? Zkuste náš videonávod
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě
Jak připravit nejlepší svařené víno? Kromě kvalitního vína nesmí chybět plátek citronu a správná směs voňavého koření
29 foto Svíčková s horáckým knedlíkem podle Pepy Nemravy: Masu se zeleninou dejte den v chladu, říká účastník MasterChefa
3x domácí hot dog podle MasterChefa: Variace s karamelizovanou cibulí, červeným zelím nebo křenovou majonézou chutnají božsky