Tajemství dokonalých škvarků: Pomalé škvaření, správná teplota a jeden trik s mlékem, o kterém se moc nemluví
Vyzkoušeli jsme dršťkovou polévku za 59 Kč, kterou si pochvaloval i Pohlreich: V Ano, šéfe! získala restaurace dvě hvězdy
Langoše z jogurtového těsta jsou v horkovzdušné fritéze hotové do 10 minut: Stojí pár korun a připravit je zvládne každý
Jitrnici máte v horkovzdušné fritéze osmaženou za pouhých sedm minut: Krásně křupne a uvnitř je dokonale propečená
11 foto Hodnocení 70× Horkovzdušná fritéza: Inspirujte se přípravou hlavních chodů i sladkého mlsání
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Kuřecí řízky z horkovzdušné fritézy chutnají perfektně: Křupavost zaručí vylepšený trojobal, křehkost jogurt
Viktorie z MasterChefa připravila toast, který chutná jako smažák: Miluju originál, ale tohle ho skvěle nahradí, říká
11 foto Hodnocení 56× Podle čeho vybrat horkovzdušnou fritézu? Poradíme vám, na co se při výběru zaměřit
10 foto Jednoduché skořicové noky jen ze tří surovin: Připravené v horkovzdušné fritéze chutnají fantasticky a zvládne je i začátečník
11 foto Hodnocení 267× Chyby při přípravě jídla v horkovzdušné fritéze: Nezapomínejte na její účel
11 foto Otestovali jsme hit internetu: Netradiční cheeseburger z horkovzdušné fritézy je šťavnatý a s vajíčkem chutná skvěle
Nejlepší karbanátky z horkovzdušné fritézy: Tajemství dokonalé křupavosti a šťavnatosti je ve správné přípravě
11 foto Hodnocení 149× Desatero rad na téma horkovzdušná fritéza: Poradíme, jak s fritézou správně pracovat
7 foto Hodnocení 8× Desatero rad na téma fritování: Jak dosáhnout nejlepších výsledků a skvělé křupavosti
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
5 foto Hodnocení 41× Jak ohřívat řízky, aby zůstaly chutné a křupavé? Poradíme hned několik způsobů
Poslední rakouská císařovna Zita jedla račí ocásky s vinnou omáčkou, ale zřizovala jídelny pro chudé a sama zažila hlad
Obyčejná, ale skvělá jídla z brambor: Zapečená kaše, staročeské lokše nebo pizza z bramborového těsta chutnají skvěle