Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 8. 2012 18:30

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 142 kJ / 3 619 kcal
Bílkoviny45,85 g
Tuky213,62 g
Vláknina14,64 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 7,60 g
Sůl19,00 g
Sacharidy370,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zujali

20. 1. 2023 12:22

Simona Skolakova: moc děkuji :-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

19. 1. 2023 21:01

zujali: zkusila jsem zkopírovat tady ze stránek:-K


Demi-glace [demiglas]
yanull yanull
Demi-glace

Demi-glace je velmi silný hovězí, telecí nebo drůbeží vývar. Používají jej často profesionální kuchaři k zesílení masové chuti. Jedná se o velmi dlouze tažený vývar z kostí a zeleniny, zredukovaný na hustotu sirupu. Může se zamrazit. V domácích podmínkách lze využít tvořítka na led, vývar je potom kdykoli k dispozici.

zujali

19. 1. 2023 20:27

Mám takovou asi zvláštní otázku. Co je to demi glas?

Nikina Nikina

12. 6. 2013 21:41

Jééé tohle na mě juklo z náhodných - už podle fota jsem věděla, kdo v tom má prsty - teda vařečku :-D Ukládám, slaninu a švestky v jakékoliv podobě máme rádi a taková rychlovka se vždycky hodí:yes:

Eliza Eliza

15. 8. 2012 20:05

Tak to jsi mi, Ivanko, udělala radost. Moc mě těší, že chutnalo.

Rebinko, to já tak na oplátku... protože mě Tvoje komentáře pobaví, potěší vždy a rozesmějí velmi často...:-):-K

Ivana Ch

15. 8. 2012 19:53

Eliza:Tak dneska jsem gnochi podle Tvého receptu udělala na večeři,vůbec nic nezbylo, prý mohou být častěji, dík za báječný recept.:-p:-p:yes::yes::-K

rebeka rebeka

15. 8. 2012 19:18

Eliza::-D:-D:-D:-D tak teď jsi mě rozesmála.. nahlas:-D:-D:-D, protože tu "strašnou" hrubku jsem přehlídla jak družstevní lány:-D a všimla si jen toho absentujícího "n!" u Ann, ale tys to vlastně konpenzovala tím nadbytečným.. teď jsem se do toho zamotala zcella:-8:-D:-D
ať tak či onak, vaří ti to skvěle, a já krásné věci umím , ba dokonce musím, ocenit;-):-K:-)

Eliza Eliza

15. 8. 2012 19:01

rebeka: Děkuji Ti, milá má, teď budu mít řády dva;-). Fakt, jeden mi před lety udělil buď Jenda nebo Colombo...:-), už nevím, který z těch dvou super kluků...
Mám na mysli to přebývající N - ani se mi to nechce psát - no, v tom slově "soukromý":-8 Ale s tou Aničkou...asi by tam měla být ta en dvě, ale to jsem zazdila ouplně.:-)) Ouplnně:-D

rebeka rebeka

15. 8. 2012 18:51

Eliza::-D:-D tento receptík, který je přesně dle mého gusta, mě nějak unikl:-8, ale upoutal mě tvůj komentík s "příšernou hrubkou":-D, jestli myslíš to chybějící "n", tak toho si určitě nikdo ani nevšiml;-) to jsou tu onačejší pravopisné "skvosty"
za krásné obrázky a chuť, kterou znám, uděluju tobě, milá Eli, řád vařečky zlaté:-8:-D:-D
+1;-):-):yes:

Eliza Eliza

15. 8. 2012 18:39

Jarunko, děkuji.:-K
Koukám teď na tu příšernou hrubku, co jsem dokázala naťukat a moc se stydím...opravit to už nejde, tak alespoň omluva všem, kteří se na to musí dívat.:-8

jarka skrobakova

15. 8. 2012 18:21

krása a určitě dobrota:-p:-p:yes::yes:

Eliza Eliza

15. 8. 2012 17:08

Jsem ráda, že se recept líbí. Je to trošku nezvyklé, ale chutné.
Ani, já si Tě snad soukromně překřtím na paní Fazolkovou...;-):-D

holka ze severu holka ze severu

15. 8. 2012 16:49

Hm, Elizo, to vypadá velice náramně. To by nám doma chutnalo. Malá má gnoči moc ráda a já také. Hm, vyzkouším.:yes:

senky senky

14. 8. 2012 20:19

Eliza:tu chuť si dokonale představím:yes: gnocchi připravuji vcelku pravidelně a se slaninou snad ještě pravidelněji:-D:-D tzv "valašské":-D:-D se zelím:-D:-D trnčená bude příště:-K podle zdejších rp vařím pravidelně:-K i dnes:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 8. 2012 20:13

Podle báječných fotek to musí chutnat velice dobře:-p+7:yes::-KEli v té omáčce si dovedu docela živě představit přes noc zaležené velké červené fazole:-*:-p:yes:Jsem hrozná:-8:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: trnčená omáčka gnocchi recepty gnocchi recept gnocchi smažené smazene gnocci smažené gnocchi jak se vaří gnocchi noky recept prima vařečka recepty 2012 recept gnocchi gnocchi se slaninou gnocchi se zelím a slaninou gnoci jidlo gnocchi čti gnochi se švestkovou omáčkou omacka.co se hodi ke kyselému zelí gnocchi co mám ráda recepty omáčka na noky recept na noky omacka k nokum

Suroviny: gnocchi, slanina anglická vcelku, cibulka zelená, sůl, povidla švestková, demi glace, voda, ocet, solamyl, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j5XY