Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
14 foto Hodnocení 9× Nejoblíbenější bramborové saláty: 5 variací, které rozhodně stojí za vyzkoušení
16 foto Hodnocení 1× Jak využít dýňové pyré? Přinášíme lahodné recepty pro sladké pečení i slané vaření
7 foto Hodnocení 13× Zbyla vám bramborová kaše od oběda? Poradíme, jak ji v kuchyni snadno využít
14 foto Hodnocení 1× Co se dá udělat ze zázvoru? Poradíme, jak zázvor využít v pokrmech i nápojích
Hodnocení 1× Co upéct z kvásku? Tento zázrak neslouží jen k pečení chleba, zkuste i jiné dobroty
Vyzkoušeli jsme velikonoční drchanice: Vláčné cukroví smažené v oleji chutná fantasticky a hotové je raz dva!
Champurrado - horká mexická čokoláda je nejlepším nápojem na zahřátí do chladných dnů. Se skořicí provoní celý dům