Bramborové šulánky s mákem: Na vydatné sladké jídlo bohatě sypané mákem a přelité rozpuštěným máslem stačí jen tři suroviny
Kam na samosběr borůvek: Na Moravě si kilogram natrháte již za 135 Kč, u Budějovic dáte za kilo 200 Kč
Základní pravidla pro zálivku okurek: Kdy začít zalévat intenzivně, jak vodu správně dávkovat a jak poznat, že rostlina trpí
Krém na išelské dortíčky: Máslová klasika se zavařeninou vede, ale lahodný čokoládový nebo našlehaný karamelový chutnají božsky
6 foto Hodnocení 29× Na jakou teplotu péct korpusy išelských dortíčků? Po upečení jsou dokonale křehké
6 foto Hodnocení 203× Jak udělat krém na išelské dortíčky? Na tradiční cukroví jeden recept nečekejte
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
Brabantské dortíčky z lineckého těsta jsou neuvěřitelně křehké, typickou chuť jim dá skořice a slepují se zvláštním krémem
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Kouzlo staré monarchie: Išlské dortíčky miloval sám císař Franz Josef. Podle receptu Marie-Janků Sandtnerové jsou nejlepší
Holka u plotny radí: Podle jednoho receptu uděláte perník nebo jahodovou buchtu s drobenkou. Jak na to?
11 foto Perníkářka Eva radí, jak na dokonalou bílkovou polevu: Bílky se nesmějí šlehat a množství cukru se řídí velikostí vejce