Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dlouhá zima je za námi, a proto je třeba se připravit na nadcházející období roku. Abyste se na jaře cítili fit a plní síly a energie, naordinujte svému organismu blahodárnou očistu. Tak jako se probouzí příroda, probuďte i své tělo jarní detoxikační kůrou.

Dlouhá zima je za námi, a proto je třeba se připravit na nadcházející období roku. Abyste se na jaře cítili fit a plní síly a energie, naordinujte svému organismu blahodárnou očistu. Tak jako se probouzí příroda, probuďte i své tělo jarní detoxikační kůrou.

Detoxikace zbavuje tělo škodlivých látek a právě jaro je pro tento proces jako stvořené. Po zimních měsících plných tučných jídel a nedostatku pohybu, očista organismu jistě přijde vhod. Díky detoxikačním kůrám nejen přirozeným způsobem upravíte a zredukujete váhu, ale navíc významně posílíte činnost imunitního systému, který vás tak lépe ochrání před virovými, civilizačními, ba i nádorovými onemocněními. A jelikož skutečně platí přísloví: „Ve zdravém těle, zdravý duch“, detoxikací posílíte i svou psychiku, proto v klidu pusťte z hlavy časté problémy, jakými jsou jarní únava, nedostatek energie či špatná nálada.

Pokud chcete svému tělu dopřát něco extra, máme pro vás dva bezkonkurenční tipy. Prvním z nich je bio zelený ječmen. Ten je po celém světě díky svým detoxikačním, regeneračním a vyživujícím účinkům považován za malý zázrak přírody. Jeho léčebný vliv na zdraví člověka je skutečně mimořádný – užívání zeleného ječmene zlepšuje po všech stránkách zdravotní stav člověka a navíc působí jako účinná prevence či doplněk léčby cukrovky, bolestí hlavy, vysokého krevního tlaku, kardiovaskulárních chorob, kloubních onemocnění, hemeroidů, kožních problémů a mnohých dalších. To je skutečně jen krátký výčet působení zeleného ječmene na zdravotní stav člověka.

Dalším naším tipem je nejsilnější antioxidant na světě získávaný ze vzácných bobulí Maqui, rostoucích v nejčistších lesích Patagonie. Tyto bobule jsou již celá staletí používány jako léčivo indiánským kmenem Mapuche. Látky z bobulí Maqui jsou vysoce ceněny nejen coby silné antioxidanty, ale také v rámci redukčních diet, neboť podporují hubnutí a stávají se tak skvělým pomocníkem pro dosažení vysněné postavy.

Čtyřiadvacet hodin denně na náš organismus působí tzv. oxidační stres – ten je způsoben především kouřením, požíváním alkoholu, nezdravým stravováním, nedostatkem pohybu a všudypřítomným nebezpečným zářením. Proto je třeba se chránit před těmito škodlivinami, které vedou ke vzniku řady onemocnění i předčasnému buněčnému stárnutí.

Využijte jedinečnou nabídku HyperSlevy.cz, které vám přinášejí přírodní zdraví s 78% slevou: nejsilnější antioxidant na světě ve formě tabletek MAQUI BERRY podporující hubnutí za pouhých 199 Kč nebo zázračný všelék ve formě prášku BARLEY GRASS obsahující bio zelený ječmen jen za 249 Kč. Díky těmto čistě přírodním doplňkům stravy můžete dokonale chránit svoje zdraví den co den, a to i při hektickém životním stylu, nedostatku času či financí. Udělejte pro sebe něco zdravého a vaše tělo vám to stoprocentně vrátí.

Více informací naleznete na HyperSlevy.cz.

Komentáře

alena.kyp alena.kyp

6. 4. 2013 12:14

Hlavně že v misce jsou místo Maqui berry naše borůvky...:-Ohttp://maquiberrytoday.net/

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 3. 2013 11:53

IvanaLK: Ječmen za 249,no nekup to !:-D:-D:-D:-D

IvanaLK

25. 3. 2013 21:58

"skvělá" reklama... :-//:-//

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více