Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
8 foto Hodnocení 1× Jak zpracovat zbytky piškotového těsta? Z odřezků a drobků připravíme další dobroty
6 foto Hodnocení 1× Jak udělat masový koláč? Poradíme s postupem přípravy jídla, které chutná i studené
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
6 foto Hodnocení 1× Zůstaly vám po pečení syrové vaječné bílky? Připravte si z nich lahodnou pomazánku
Knedlík ve vajíčku je skvělou příležitostí, jak využít zbytky. Stačí jen tři ingredience a pár užitečných rad na vylepšení
Usmažte si křupavé placičky, když zbude chleba. Využijete zbytky a ještě si pochutnáte na výborné večeři
10 foto Hodnocení 1× Využití zbytků jídla: Nadbytek potravin neznamená popelnici, ale další chutné pokrmy
Sedlácká bída: Obyčejné jídlo z různých zbytků „co dům dal“ luxusně chutná a typickou vůni mu dodá aromatický libeček
7 foto Hodnocení 5× Co udělat ze zbytků masa? Využití zbytků v kuchyni je praktické, přesvědčte se
Pět nápadů, jak využít těstoviny, které zbyly: Skvěle chutnají zapečené se sýrem i uzeným. Hodí se do salátu i do polévky
Bábovka ze zbytků cukroví: Ideální moučník k odpolední kávě, do které využijete zbylé rohlíčky, linecké i nepečené druhy
Co se zbytky cukroví? Linecké můžete nalámat do pohárů, z rozdrcených perníčků uděláte netradiční drobenku
7 foto Hodnocení 24× Co podávat s bramborovými knedlíky? Ty nejlepší kombinace známe od našich babiček
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko
Fritelle di pasta: Smažená těstovinová hnízda jsou báječně křupavá, voní bylinkami a využijete v nich zbylé uvařené těstoviny
Královské Vánoce: Karel III. s rodinou si k večeři dají mořské plody, ale pochutnají si i na bramborové kaši ze zbytků