Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 096 kJ / 4 086 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,69 g |
| Tuky | 163,93 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,19 g |
| Sodík | 396 mg |
| Sůl | 1,19 g |
| Sacharidy | 527,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracovat těsto, zabalit do fólie a nechat 30 minut odpočinout v lednici. Pak vyválet slabé "proužky", uplést provazy a smažit v oleji. Teplé obalit ve skořicovém cukru (nemusí být).
Zveřejněno 22. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jidášovy provazy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEBJ
Moje poznámka
Jidášovy provazy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEBJ
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 37 minutami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 1 hodinou
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 10 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 13 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 10 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 11 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 12 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 13 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 13 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 13 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 13 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 14 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 14 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat provaz,
jak uplést provaz,
jidašove ucho,
papirove provazy,
jidášův provaz,
papírový provaz,
barevné hrubé provazy,
tescoma s chutí jidasovy provazy,
jak se dela provaz,
ja uplest jidáše,
jidasovy rezy,
kynuté uši,
jidášovy buchty,
tescoma recepty jidášky,
recept na jidášovy provazy-tv nova,
recepty - provazy,
jidášovy ušima,
jak zabalit provaz,
jidášová buchta,
tescoma-jidášovy provazy
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
sůl,
smetana zakysaná,
vejce,
máslo,
rum,
skořice mletá
Komentáře (3)