Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 096 kJ / 4 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,69 g |
Tuky | 163,93 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 527,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracovat těsto, zabalit do fólie a nechat 30 minut odpočinout v lednici. Pak vyválet slabé "proužky", uplést provazy a smažit v oleji. Teplé obalit ve skořicovém cukru (nemusí být).
Zveřejněno 22. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jidášovy provazy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEBJ
Moje poznámka
Jidášovy provazy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEBJ
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 9 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 10 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 10 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 16 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 45 minutami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 5 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 6 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 8 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 9 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 9 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 9 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 9 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat provaz,
jak uplést provaz,
jidašove ucho,
papirove provazy,
jidášův provaz,
papírový provaz,
barevné hrubé provazy,
tescoma s chutí jidasovy provazy,
jak se dela provaz,
ja uplest jidáše,
jidasovy rezy,
kynuté uši,
jidášovy buchty,
tescoma recepty jidášky,
recept na jidášovy provazy-tv nova,
recepty - provazy,
jidášovy ušima,
jak zabalit provaz,
jidášová buchta,
tescoma-jidášovy provazy
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
sůl,
smetana zakysaná,
vejce,
máslo,
rum,
skořice mletá
Komentáře (3)