Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Bagety, co hrají první ligu: Bratr šéfkuchařky Kamu, Adam Rundus, otevírá na Slavii chuťovou nadstavbu
Masopustní tvarohové koblihy podle Moniky: Jsou tak dobré, že do druhého dne nevydrží, říká autorka kuchařek
Cuketové kobližky: Díky cuketě a tvarohu jsou krásně vláčné a božsky chutnají obalené v cukru a skořici
Hodnocení 4× Pečená jablka jako vzpomínka na zimní chvíle u babičky. Takto si je hravě připravíte i doma
Luxusní kávová zmrzlina z espressa, mléka a smetany: Dokonale krémová je díky Salku a pravidelnému míchání
Mexické tamales: Tradiční specialitu s pikantní náplní lze připravit doma a kukuřičné listy jednoduše nahradit