Šílený díl Ano, šéfe! přinesl knedlíky v krvi i slzy personálu. Zklamaly jsme, plakala na konci provozovatelka Olena
Jak vychutit zelí nakládané do sudu. Správný poměr soli, koření i dalších přísad vytvoří perfektní křupavé kysané zelí
Retro okénko: Osvěžení s chutí kokosu za 50 haléřů. Legendární nanuky Eskymo se vyrábí dodnes a stále je milují děti i dospělí
Plněné kokosky máčené v čokoládě: Křupavé kousky s lahodným máslovým krémem nebo marmeládou chutnají luxusně
8 foto Hodnocení 31× Vánoční cukroví ze Salka: Inspirujte se naším výběrem z nejoblíbenějších receptů
7 foto Hodnocení 58× 7 chyb při přípravě kokosek: Vyvarujte se jich a docílíte nadýchaného cukroví
Kokosky krok za krokem: Na měkké a šťavnaté cukroví stačí jen pár ingrediencí, důležité je správně vyšlehat sníh z bílků
6 foto Hodnocení 25× Na jakou teplotu péct kokosky? Dopřejte jim dostatek času při mírné teplotě
Video Hodnocení 95× Jak připravit kokosky? Vánoční cukroví ze 4 surovin zvládne i naprostý začátečník
6 foto Hodnocení 336× Kokosky: Stačí 3 suroviny a dokonalé cukroví je na světě. Vyzkoušejte je s námi
Nejjednodušší kokosky: Stačí na ně jen tři ingredience, přitom jsou neuvěřitelně vláčné a božsky chutnají
Hodnocení 56× 7 nejlepších druhů cukroví: Vybrali jsme dobroty, které jsou nejvíce vyhledávané. A co máte nejraději vy?
Hodnocení 25× Jaké je tajemství plněných kokosek? Podle našeho videa toto na pohled složité cukroví zvládne každý
Hodnocení 95× Jak péct sněhové cukroví? Je třeba dodržet několik zásad, aby se nám povedlo. Základem je dobře ušlehaný sníh
Hodnocení 25× Kalendář vánočního pečení: Na co se zaměřit v druhém adventním týdnu? Pečeme kokosky a pusinky. Slepujeme marmeládou
Hodnocení 160× Oblíbené kokosky můžeme na plech tvarovat několika způsoby. Poradíme tři postupy, které jsou rychlé a snadné
Video Hodnocení 318× Jak ušlehat sníh nad párou? Video poradí s jednoduchým postupem a díky pevnému sněhu budou naše pusinky i kokosky ještě lepší
Kucmoch s kapustou: Slaný bramborový koláč z Pojizeří krásně voní majoránkou a díky kapustě je hezky vláčný
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě