Krupicové knedlíky podle Sandtnerky: Lehká a nadýchaná příloha, která se nerozvaří a je rychle hotová
Upečte si linecké s kakaovým krémem a mandlemi: Klasické cukroví voní čokoládou a marmeláda v něm vůbec nechybí
Farářské brambory: Levné jídlo z jednoho pekáče přichystáte snadno z pár běžných surovin. Chuť vylepší křupavá slanina
4 foto Hodnocení 3× Jak ohřát párek? Radíme začátečníkům, jak ohřívat ve vodě, páře nebo fritéze
6 foto Hodnocení 8× Jak vařit maso v páře? Vysvětlíme, jak na to a jaké výhody tento způsob přináší
8 foto Hodnocení 12× Jak dlouho vařit jednotlivé suroviny v parním hrnci? Od zeleniny přes rýži až po maso
7 foto Hodnocení 58× Jednoduchý návod na vaření brambor v páře: Přinášíme vám zdravější alternativu
8 foto Hodnocení 23× Jak používat parní hrnec? Co všechno v něm jde připravit i jaké má hrnec výhody
15 foto Hodnocení 13× Vaření v páře je šetrné pro zdraví a přitom snadné. 7 výhod jednoduchého vaření
14 foto Lucie Borhyová má doma vždy navařeno: Nejraději připravuje moravského vrabce se špenátem, na pečené kuře používá fígl
Portugalská treska Bacalhau: Ryba, kterou touží na cestách ochutnat téměř každý. Takhle snadno si ji připravíte i doma