Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 394 kJ / 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,86 g |
| Tuky | 33,33 g |
| Vláknina | 1,08 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKP0
Moje poznámka
Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKP0
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 7 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 7 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 9 hodinami
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Rajská omáčka
Daniela57 před 3 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 3 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 3 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 3 hodinami
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 4 hodinami
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 4 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 4 hodinami
Makový závin hrnkový
titi96 před 5 hodinami
Tématické fráze:
ryba na rozmarýnu,
parmice mořská,
pečené kaštany na másle,
candát na rozmarýnu,
pečená ryba na rozmarýnu,
parmice na grilu,
pečená ryba na másle,
ryba parmice,
sumec na rozmarynu,
pramice recepty,
recepty ryby parmice,
parmice obecná,
recept mořské parmice,
pečená treska na rozmarynu,
pražma marinovaná v rozmarýnu,
parmice s pomerančovou šťávou,
mořska ryba parmica,
,parmice,
parmice mořská recept,
pramice recept
Suroviny:
parmice nachová,
máslo,
rozmarýn sušený,
šťáva citronová,
šťáva pomerančová,
rozmarýn čerstvý,
sůl
Komentáře (15)
za krásný, a mnou přehlídnutý recept, dávám zasloužený bodík
Eli,nejsi znelec a pochutnáš si na tuňákovi, lososu či platýzovi?To jsou pochoutky
Chtěli jsme ji ochutnat, když je tak chválená, ale upřímně - já nejsem takový znalec, takže si stejně dobře pochutnám na platýzovi, tuňákovi nebo lososu...
A díky