Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Pečeme s Kamilou: Kokosky ze 3 surovin jsou rychle hotové a skoro bez práce, sváteční stůl krásně provoní
Pečeme s Kamilou: Slepované citronové hvězdičky s marmeládou a polevou jsou ozdobou každého svátečního stolu
Pečeme s Kamilou: Svatomartinské rohlíčky s marmeládou a ořechovou nádivkou krásně voní, obalené v cukru chutnají božsky
Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
15 foto Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
Jak připravit dokonalou holandskou omáčku? Fantastickou chuť a sametově hebkou konzistenci zaručí správné šlehání másla
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba