Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Video Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Video Česká klasika podle Jana Punčocháře: Naučte se skvělý holanďák, tatarák i knedlíky od renomovaného šéfkuchaře
5 foto Hodnocení 12× Chyby při přípravě knedlíků plněných uzeným: Pečlivé balení náplně je základ
19 foto Slavná hospoda v Hošticích z trilogie Slunce, seno opět budí pozornost: Jíst sem často a rád chodí i Zdeněk Troška
Plněné bramborové knedlíky 3 x jinak: Uzené s cibulkou je klasika, náplň z bylinek má svěží chuť a ta houbová překvapí jemností
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař