Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dolce Gusto pro kvalitní kávu

Nescafe Dolce Gusto je kvalitní kávovar na výrobu výborné kávy. Kávovar Nescafé Dolce Gusto pracuje na principu výměnných kapslí, kde volíte zrovna takovou kávu a příchuť, kterou máte nejraději nebo kterou chcete nabídnout návštěvě.

V čem spočívá tajemství přístroje Dolce Gusto? Nescafe Dolce gusto je Vaše domácí kavárna, jak hlásá reklamní slogan v televizní reklamě a je to pravda. Kávovar Dolce Gusto s technologií Krups je módní doplněk se skvělou technologií, designem a hlavně snadnou obsluhou.

Dolce Gusto funguje na principu výměnných kapslí, kdy na každou porci kávy vložíte požadovanou kapsli chutě kterou zrovna chcete, jednoduše zmáčknete a káva je hotová. Pákou si umíte dávkovat potřebné množství vody a vytvoříte tak kafe dle svého gusta. Nescafe Dolce Gusto má vyjímatelnou nádobku na 1,3 L vody, termoblok na ohřívání a odkapávací nádobku, která lze přizpůsobit jakémukoliv hrnku.

Společnost Krups pracuje na vývoji kvalitního kávovaru už od roku 1956 a své zkušenosti nyní zúročila ve velmi elegantní domácí kavárně, která je lehce přenositelná, ovladatelná a hlavně v ní lze vyhotovit kávu dle svého gusta.

 

Dolce Gusto

Dolce Gusto je nabízeno v různých barevných odstínech a hodí se tak i jako doplněk do moderního bytu či kuchyně. Nabízené barvy kávovaru Dolce gusto bývají obvykle černé, stříbrné, bílé, červené, béžové a lávově hnědé.

Pomocí výměnných kapslí můžete jednoduše připravit Espreso, Café Lungo, Cappuccino, Latté Macchiato, Chococino a další druhy, mimoto můžete kávovar využít i jen na ohřev vody, nebo na výrobu ledového nápoje.

Dolce Gusto 2

Máte li zájem o produkty Dolce Gusto, navštivte stránky www.Elektro-Uno.cz s domácími spotřebiči.

Komentáře

Přidat komentář

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více