Čingischán: Krutý bojovník a sjednotitel Mongolska jedl polévku z pečeného vlka a masové koláče s „čertovým lejnem“
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
Šunka s tvarem přímo do rohlíku: Otestovali jsme horkou novinku a víme, zda stojí za to pro ni vyrazit
10 foto Hodnocení 3× Nejoblíbenější sýrové pomazánky: Rychlé, chutné a vhodné pro každou příležitost
8 foto Hodnocení 5× Desatero rad na téma plísňové sýry: Pochoutky s výraznou chutí a vůní milujeme
5 foto Hodnocení 1× Jak se vyrábí sýry s modrou či zelenou plísní uvnitř nebo s bílou plísní na povrchu
Wedge salát aneb "klínový salát" se slaninou a nivou zasytí i v chladných dnech. Příprava je velice snadná
Jak chytře neplýtvat? Aby jídlo nekončilo v koši, s tím pomáhají aplikace Nesnězeno či iniciativa Zachraň jídlo