Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Karel Gott miloval pravý vídeňský řízek: Připravte si ho tak, jak ho měl Mistr nejraději, křupavý a šťavnatý
Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
První republika s Kristinou: Kynutý švestkový koláč podle Sandtnerky se čtyřmi druhy sypání lze upéct i bez másla
Koprová omáčka podle Šroubka: česká klasika podle receptu z roku 1926 od známého prvorepublikového hoteliéra
Co měl na vánočním stole prezident Masaryk? Kapra nahradil candát, následoval bažant a nechybělo ani speciální cukroví
První republika na jídelním stole: Chudí měli maso jen v neděli, bohatí si užívali kaviár. Hitem byl řízek se salátem
Sváteční prvorepubliková bábovka: Mramorová šlehačková podle „Sandtnerky“ voní čokoládou a chutná božsky
5 foto Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici
Retro vaření s Kristinou: Bublanina je český unikát. Takhle ji dělával slavný hoteliér Karel Šroubek!
Retro vaření s Kristinou: Upečte si na neděli kynutou ořechovou bábovku podle receptu z první republiky!
Video VIDEO: Eliška testuje veganské restaurace v Praze. Tlačenka bez masa, nekachna i veganský koblížek stojí za ochutnání
Jak poznat jedlé houby aneb Kdy pomůže aplikace a kdy volat mykologa: Průvodce určováním jedlých hub i pro neznalé