Farmářka mi prozradila nejlepší způsob uchování česneku. Takhle vydrží i v obýváku v paneláku celou zimu
Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
5 foto Hodnocení 7× Jak správně usušit sklizenou cibuli? Jen dobře prosušená je kvalitní a trvanlivá
Grilování s Martinem Svatkem: Šéfkuchař radí, kdy přesně vyndat maso z lednice a kdy ho osolit, aby byly steaky dokonalé
5 foto Hodnocení 2× Jak připravit báječný letní drink z přírodních surovin? Máme pro vás několik tipů
7 foto Hodnocení 48× Jak nakrájet okurku na chlebíčky? Zdobit můžeme okurkou čerstvou i sterilovanou
19 foto Hodnocení 11× Plněné cukety jsou oblíbeným sezónním pokrmem. Čím je naplnit a jak dobrotu upéct?
Video Hodnocení 37× Jak připravit sázená vejce v toustovači? Tento trik je populární pro svou jednoduchost
11 foto Hodnocení 7× Jak vařit co nejlevněji? Zásadní není jen plánování nebo využití zbylých surovin
5 foto Hodnocení 4× Jak krájet pórek několika způsoby? Zpracujte ho na kolečka, kostičky i nudličky
6 foto Hodnocení 89× Z které mouky se připravuje drobenka na koláč? Poradíme vám, po jaké mouce sáhnout
7 foto Hodnocení 2× Čím se osvěžit v létě? Máme pro vás tipy na potraviny, které ochladí organismus
Hodnocení 107× Jak otrhat zralý rakytník a nezranit se o trny? Nabízíme rady, jak si práci usnadnit
5 foto Hodnocení 13× Chyby během přípravy šneků z listového těsta: Velmi snadno jim lze předejít
6 foto Hodnocení 1× Na co se hodí kuchyňský teploměr? Teploměr oceníte při vaření, pečení i smažení
Turecký med není jen sladká pouťová dobrota. Skvělý je i na Vánoce. Připravuje se snadno, chce to jen trochu trpělivosti při míchání