Gottovy koule: Tyhle retro nepečené kuličky z pudinku a piškotů miloval i Karel Gott, v dětství jsem je zbožňovala
Zuzana Bubílková prozradila, jak vypadá její bramborový salát: Tímto způsobem si ho určitě nepřipravuje nikdo na světě
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
5 foto Hodnocení 145× Jak naložit maso k uzení? Správný poměr soli v nálevu zajistí báječnou chuť masa
8 foto Hodnocení 91× Zapečené maso s bramborami: Vyzkoušejte lahodnou kombinaci s jemnou smetanou
6 foto Hodnocení 399× Jak dochutit mleté maso na holandský řízek? Jak dosáhnout co nejlepší chuti
8 foto Hodnocení 15× Jak dlouho vařit jednotlivé suroviny v parním hrnci? Od zeleniny přes rýži až po maso
5 foto Hodnocení 22× Když se podaří v lese najít větší množství hříbků, zkuste s námi připravit houbový pekáček
8 foto Hodnocení 110× Kandovanou dýni můžeme přidat do sladkých moučníků nebo ji mlsat jako bonbóny
8 foto Hodnocení 170× Co nesmí chybět v guláši? Díky klíčovým ingrediencím dosáhnete té nejlepší chuti
9 foto Hodnocení 7× Co lehkého k jídlu na podzim? Dbejte na pestrost stravy a naslouchejte svým chutím
12 foto Hodnocení 14× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
6 foto Hodnocení 38× Kam dát kypřicí prášek a kam jedlou sodu? Záleží na tom, jaký moučník právě pečeme
Video Hodnocení 81× Jak připravit hermelínovou pomazánku? Skvěle se hodí na pohoštění pro návštěvu
8 foto Hodnocení 13× Jak sbírat a sušit šípky? Nasbírejte vitamínovou nálož během podzimní procházky
28 foto Zelňačku podle Péti z MasterChefa pochválil i Jan Punčochář: Je od mojí prababičky, svěřil se soutěžící
Grilovaný celer: Naložený do té správné marinády nahradí dokonce steaky, před přípravou je vhodné ho krátce předvařit