7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
6 foto Hodnocení 90× Jak zatáhnout maso na pánvi? Vysvětlíme, jak se to dělá a proč je to důležité
7 foto Hodnocení 1× V čem a kde skladovat koření a bylinky? Chráníme je před světlem, teplem a vlhkem
6 foto Hodnocení 6× Jak připravit tortilly nasladko? Výborně chutnají s jablečnou náplní a skořicí
8 foto Hodnocení 17× Maso na šlehačce: Šlehačka je oblíbenou surovinou k přípravě různých druhů masa
6 foto Hodnocení 4× Jak připravit domácí ledový čaj? Máme pro vás jednoduchý recept na letní osvěžení
Video Hodnocení 18× Jak tvarovat knedlíky? Vypracujte domácí knedlík k dokonalosti podle videonávodu
18 foto Hodnocení 5× Jaká má být teplota v lednici? Správné nastavení teploty má velký vliv na potraviny
Hodnocení 49× 5 chyb při výrobě meruňkové marmelády: Poradíme, které to jsou a jak se jim vyhnout
Video Hodnocení 58× Jak připravit hrníčkový perník? Tomuto nadýchanému a rychlému moučníku neodoláte
Hodnocení 21× Čím ochutit těsto na domácí chleba? Poradíme, co přidat, aby byl chléb pokaždé jiný
8 foto Hodnocení 2× Jídla pod stan: Základem je nízká váha, trvanlivost, jednoduchost a snadná příprava
6 foto Hodnocení 15× Jak sundat kremrole z trubiček? Musíme být opatrní, aby se křehké tvary nepolámaly
Video Hodnocení 9× Jak oddělit žloutky od bílků? S tímto videonávodem to zvládnou i úplní začátečníci
38 foto Velký test pražských jídelen: Na Žižkově je k mání skvělý řízek s bramborami za 120 Kč, nezklamala ani Havelská koruna