Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Univerzální rajčatová směs jen ze tří surovin je neuvěřitelně jednoduchá a poslouží na pizzu, do polévek i na topinky
Hodnocení 327× Jak uvařit quinou? Královna superpotravin se v kuchyni neztratí. Jak s ní vařit a do jakých pokrmů ji použít
Hodnocení 298× Jak usmažit koblihy. Oblíbenou masopustní delikatesu lze připravit i ve zdravější variantě
Dušičkové kosti: Staročeské cukroví nadchne svou křehkostí a nadýchaností, stejně jako boží milosti se smaží a obaluje v cukru
Domácí bubble tea je zdravější a o dost levnější než ten kupovaný: Na jeho výrobu vám stačí těchto 5 ingrediencí
Sušená šunka z vepřové kotlety ve stylu prosciutto Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 krkovicka.x 60 min