Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
4 foto Hodnocení 62× Smetanové krémy jsou v létě vhodnější než máslové krémy. Víte, jaké to jsou a jak je připravit?
Hodnocení 89× Máslové krémy jsou nejpoužívanějšími krémy vůbec: Zdobí se jimi dorty, zákusky, pečivo i vánoční cukroví
Hodnocení 67× Časté chyby při přípravě krémů a náplní do dortů. Jak připravit krém, který se nesrazí
4 foto Hodnocení 60× Jednoduché krémy na dorty zvládnou i začínající hospodyňky. Máme pro vás přehled základních krémů
4 foto Hodnocení 47× Duhový dort: Naučíme vás, jak připravit, upéct a složit barevné korpusy, které v řezu vypadají jako duha
4 foto Hodnocení 8× Jak poskládat vrstvy dvoubarevného dortu. Umíte vyrobit pruhy, zebru, mramor nebo šachovnici?
Hodnocení 9× Čerstvé ovoce v čokoládě: Luxusní dárek v podobě pralinek potěší nejen děti, ale i dospělé
4 foto Hodnocení 10× Čím vylepšit piškotové těsto: Použijte čokoládu, ořechy nebo rum a výsledek bude dokonalý
Hodnocení 83× Jak upéct jednopatrový vysoký dort na oslavu nebo na svatbu: Připravte hostům dezert jako od cukráře
Hodnocení 12× Čím nahradit formu na dort nebo suroviny na pečení? Máme pro vás tipy, jak si poradit
Hodnocení 212× Jednoduché piškotové těsto na dort pro úplné začátečníky: Snadnější recept asi nenajdete
Hodnocení 625× Oblíbené zákusky - makronky. Jednoduchý návod bez vaření cukru tak, abyste uspěli hned napoprvé
Listy pampelišky lehce dochutí čerstvý salát nebo báječně doplní banánové smoothie. Jen je třeba vědět, kde a jak je sbírat