Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dokonale vypadající čokoládová mistička pozvedne úroveň vašeho kulinářského umění a ušetří i trochu toho času u umývání nádobí. Dvě výhody v jednom dezertu, to zní dobře, že? Hotové čokoládové mističky pak jen stačí naplnit vaší oblíbenou náplní a je to.

Čokoládové mističky vypadají přímo fantasticky. Podle názvu si každý řekne, že budou složité na přípravu a zaberou spoustu času. Ale opak je pravdou, příprava těchto krásných mističek je opravdu snadná a s naší vychytávkou je i rychlá. Už při pohledu na ně nedokážete odolat. Stačí je jen naplnit podle vaší chuti a dozdobit čokoládou nebo třeba čerstvým ovocem.

Kalendář Celý kalendář

Příprava čokoládových mističek

Na jejich přípravu budete potřebovat jen nafouknuté balónky a rozpuštěnou čokoládu.

  1. Nejdříve si nafoukněte balónky.
  2. Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni.
  3. Podnos vyložte pečicím papírem a dejte na něj trochu čokolády - jako podstavec.
  4. Balónky namočte do rozpuštěné čokolády a dejte na připravený podstavec.
  5. Nechte ztuhnout.
  6. Po zatuhnutí balón opatrně praskněte a vytáhněte.
  7. Naplňte oblíbenou náplní - např. vyšlehaným tvarohem nebo čokoládovou pěnou a ozdobte ovocem. 

Když už jsme u té čokolády, máme pro vás báječný tip na bleskové čokoládové brownie, které je extrémně rychle hotové a má šťavnatou chuť, a to díky přidanému jablíčku. Dopřejte si skvělou svačinku bez výčitek

Podělte se s námi a dejte nám vědět, jak se vám mističky povedly a čím jste je naplnili. 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky