Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
9 foto Hodnocení 128× Americký máslový krém ze 2 ingrediencí: Je jemný a hodně sladký, ale velmi chutný
7 foto Hodnocení 32× Dortový krém pouze ze dvou surovin: Čokoládová ganache je pro zdobení jako stvořená
6 foto Hodnocení 275× Šlehačkový krém na dorty a poháry jen ze dvou surovin: V jednoduchosti je krása
5 foto Hodnocení 34× Tvarůžková pomazánka jen ze 4 surovin: Labužníkům nejvíce chutná na topinkách
6 foto Hodnocení 28× Krémy ze tří surovin: Jejich výhodou je jednoduchá příprava z dostupných ingrediencí
Pět nejslavnějších drinků s proseccem: Aperol Spritz, Bellini nebo French 75 jsou zpestřením každé silvestrovské párty
4 foto 8 kroků k dokonale křupavé francouzské bagetě: Důležitý je druh mouky i správně rozehřátá a napařená trouba