Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Video Hodnocení 33× Klasický Sachr (Sacher) dort je sváteční moučník pro velké mlsouny. Zkuste ho s námi
Alžběta II. v kuchyni: Recept na její palačinky se zvláštní ingrediencí si vyžádal i americký prezident Eisenhower
Konec s pláčem při krájení cibule: Stačí použít ostrý nůž, digestoř nebo si správně stoupnout k prkénku
4 foto Pečeme s Ivou: Máte rádi karamel? Upečte si šlupky! Jednoduché a rychlé cukroví potažené částečně zkaramelizovaným cukrem
Vodu zbylou po vaření těstovin, brambor a rýže nevylévejte! Skvěle zahustí polévky i omáčky, vylepší slaná těsta a prospěje zažívání