Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
Hodnocení 206× Usmažit čínské nudle je skutečně snadné. Nevěříte? Pojďte si připravit jednu porci s námi
Hodnocení 231× Jak udělat nejlepší holandské řízky? Připravili jsme pro vás názorné video, podle kterého je zvládnou i začátečníci na výbornou
17 foto Nejlepší cheesecake podle Terezy: Voní čokoládou a je úžasně jemný, říká finalistka soutěže Peče celá země
Vyzkoušeli jsme tahini kávu: Nejnovější kávový hit válcuje i matcha latté – a chutná překvapivě dobře