Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
7 foto Hodnocení 16× Jak obalit cuketu bez vajec? 3 tipy, čím nahradit základní pojivo v trojobalu
6 foto Hodnocení 78× Chyby při přípravě langošů: Křupavé placky potřebují čas i jemnou práci s těstem
5 foto Hodnocení 113× Jak připravit boží milosti. Křehké cukroví je typické pro masopust i Velikonoce
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
Hodnocení 227× Usmažit čínské nudle je skutečně snadné. Nevěříte? Pojďte si připravit jednu porci s námi
Hodnocení 249× Jak udělat nejlepší holandské řízky? Připravili jsme pro vás názorné video, podle kterého je zvládnou i začátečníci na výbornou
24 foto Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku