Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená játrová paštika

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

15. 10. 2022 21:55

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Játrová cihla obalená ve špeku a v alobalu není zrovna gastronomický zázrak, ale není to vůbec špatné. V 70. letech jsme často vyhledávali levná jídla a toto bylo dost oblíbené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

16. 10. 2022 12:09

Simona Skolakova: drůbeží paštika není moc dobrá, tu ani nekupuji. Máš pravdu, musí to být poctivá paštika nejlépe od soukromníků. :-K

casino casino

16. 10. 2022 10:58

RubyRom: "tehdy to bylo hlavně levné, což se dnes už nedá říci o ničem."
Ale no tááák...

RubyRom RubyRom

16. 10. 2022 10:39

Simona Skolakova: drůbeží paštika není moc dobrá, tu ani nekupuji. Máš pravdu, musí to být poctivá paštika nejlépe od soukromníků. :-K

RubyRom RubyRom

16. 10. 2022 10:36

Eja57 (moderátorka): Děkuji, ale každý máme jiné chutě, tak neručím za to, že to musí chutnat každému. Vzpomínala jsem na babičku, která už mezi námi dávno není a toto nám občas udělala, když potřebovala rychle uvařit. Není to špatné a tehdy to bylo hlavně levné, což se dnes už nedá říci o ničem. Toto jídlo je prostě moje vzpomínka na dávné časy a na babičku. :-K

RubyRom RubyRom

16. 10. 2022 10:32

Marie Svarcova: Maruško, kupuji u soukromníka, z marketu by asi nebyla tak dobrá.

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 10. 2022 10:24

Musím s Romy souhlasit dělávali jsme to kdysi dávno dost často, bylo to rychlé a dobré jídlo a tenkrát aj levné.;-)Dnes se musí koukat jakou paštiku koupíte,nedoporučuji játrovou paštiku drůběží,ta se mi kolikrát roztekla.;-)

Eja57 Eja57

16. 10. 2022 10:14

Koukám na to jako puk:-8 Nikdy by mne to nenapadlo, ale když to dělá Romy tak to bude dobré:yes::-*

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 10. 2022 08:49

:-)<3:yes: játrová cihla je jediná paštika, kterou kupuji ale nikdy mě nenapadlo ji smažit :yes:, Romanko dobrý nápad a určitě zkusím :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: sýr cihla, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Smažená játrová paštika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDx98