Lupínky Pringles se v Ústí nad Labem nedávno zapsaly do Guinnessovy knihy rekordů. Stačilo jen pár hodin
KVÍZ: Velký dýňový test. Víte, které druhy dýní se hodí do polévek, na pečení a jako příloha? Ověřte si své znalosti
Video Hodnocení 1× Jak připravit melounový sorbet? Pouze dvě suroviny postačí k lahodnému osvěžení
6 foto Hodnocení 1× Ledová tříšť patří dětem. Sladkou mraženou pochoutku jim můžeme připravit i doma
6 foto Hodnocení 1× Dáváte přednost zmrzlině mléčné, sorbetu nebo nanukům? Připravte si je sami doma
11 foto Hodnocení 4× 7 receptů z květů černého bezu: Hodí se na sirupy, moučníky, cheesecake i zmrzlinu
4 foto Hodnocení 1× Jak udělat borůvkový sorbet? Příprava je daleko rychlejší než sběr lesních borůvek
Video Hodnocení 46× Melounový sorbet ze dvou surovin dokonale osvěží. Videonávod poradí, jak na to
6 foto Hodnocení 3× Jak udělat ovocný sorbet? Sladká ledová tříšť s ovocem je chutným letním osvěžením
9 foto Hodnocení 2× Jak udělat jahodový sorbet? Připravte si báječné letní osvěžení v pohodlí domova
Hodnocení 65× Jak správně zamrazit jahody? Poradíme správný postup, aby se plody neslepily a zachovaly si co nejvíce své chuti a vitamínů
Hodnocení 31× Jak připravit ovocný sorbet. Letní osvěžení podle nejlepších receptů nám zpříjemní horké dny
Sorbet, šerbet, dřeň nebo tříšť? Ledové osvěžení jako z luxusní restaurace připravíte během pár minut
Hodnocení 36× Jak připravit domácí zmrzlinu. Osvědčené tipy, rady a vychytávky na přípravu nejoblíbenějších osvěžujících pochoutek
Hodnocení 262× Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
Hodnocení 20× Jak využít květy černého bezu v kuchyni. Bezový sorbet, cheesecake, panna cotta a další speciality podle oblíbených receptů
Hodnocení 42× Oblíbené domácí recepty z kiwi. Můžete si připravit smoothie, poháry, zmrzliny, řezy, rolády i marmelády
Jak na originální Waldorfský salát? Stačí jen řapíkatý celer, jablka, ořechy a majonéza a při správném postupu vznikne delikatesa
Co dělat, aby se knedlíky během vaření nerozpadly? Sázkou na jistotu je vaření na páře, ve vodě pak pomůže malý trik