Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
5 foto Hodnocení 3× Víte, kdy se mají solit řízky? Poradíme, jak dosáhnout toho nejlepšího výsledku
11 foto Hodnocení 2× Chyby při přípravě zeleniny: Při správném postupu nepřijde o výživové hodnoty
Hodnocení 16× Co s přesolenou sekanou? Pět tipů, jak zachránit přesolenou směs na domácí sekanou
Hodnocení 51× Kolik soli dát do sekané? Poradíme, jak nepřesolit a upéct tu nejlepší domácí sekanou
Hodnocení 11× Kdy solit houby při vaření? Každá úprava hub má svá pravidla, která musíme dodržet. Víte, která to jsou?
Hodnocení 8× Jak na to, aby sůl ve slánce nezvlhla: Poradíme vám pár triků, díky kterým zůstane sůl sypká
Jak rychle a navždy zkrotit emoční přejídání: Konec hamburgerovým orgiím a nočním nájezdům na ledničku
Zapečené brambory dauphinoise jsou úžasnou přílohou. Aby byla směs dokonale jemná, zkusit můžeme jeden malý trik