Domácí nakládaná sušená rajčata: Zeleninová delikatesa se středomořským nádechem dodá šmrnc těstovinám i kuřeti
Rychlá a výborná česká čína: Variaci na kung pao máte hotovou během chvíle a jinou už nikdy chtít nebudete
Vůně babího léta, sladké švestky a křupavá drobenka. Rychlý švestkový koláč chutná jako od babičky a příprava je přitom snadná
Jak si zavařit letní jablka na štrúdl: Díky snadnému postupu vydrží celou zimu a hodí se pak do mnoha moučníků
Video Hodnocení 24× Jak udělat tažený štrúdl? S těstem podle receptu našich babiček se krásně pracuje
8 foto Hodnocení 20× 7 nejlepších štrúdlů: Tažený, jogurtový, kynutý i tvarohový milujeme s letními jablky
9 foto Hodnocení 12× Chyby v přípravě štrúdlů a závinů: Správné množství náplně je neopomenutelné
6 foto Hodnocení 50× Jak udělat závin z jogurtového těsta? Je bleskurychle hotový a nesmírně lahodný
Rolované knedlíky sirovi štruklji. Sladká slovinská specialita s tvarohem chutná jako od babičky, příprava je navíc snadná
24 foto Snadný závin z jogurtového těsta podle Josefa Maršálka: S pudinkovým krémem a borůvkami chutná fantasticky
Univerzální jogurtové těsto na závin: Stačí na něj jen tři ingredience, je rychlé, vláčné a po upečení krásně křehké
Jakou mouku na štrúdl? Jen s jednou dosáhnete dokonalé konzistence, pak už záleží jen na vás, jakou zvolíte náplň
Bavorský štrúdl: Křehký a vláčný moučník s dvěma speciálními ingrediencemi, které výrazně vylepší jeho chuť
15 foto Hodnocení 163× Těsto s kvasnicemi nemusí vždy kynout, přesto z něj vykouzlíte báječné záviny i koláče
Hodnocení 28× Jablkový tažený závin podle našich babiček: I ve starých kuchařkách najdeme poklady
4 foto Hodnocení 142× Kterou mouku dát do taženého závinu? Naše babičky uměly úžasně tenké těsto
Video Hodnocení 50× Jak upéct tažený štrúdl s jablky? Těsto nechte odpočinout a pak je pořádně vytáhněte
Laďka Něrgešová ukázala, jak na kynutí těsta pod vodou: Závin z něj je chuťově daleko lepší, říká moderátorka
Cukrovinky ze zbytků polevy podle Sandtnerky: Jednoduché nepečené cukroví zvládnete i těsně před Vánoci
Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Eliza