Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 523 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,75 g |
Tuky | 178,00 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 200,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrúdl DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5L8
Moje poznámka
Štrúdl DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5L8
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 8 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 8 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 9 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 10 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 10 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 11 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 11 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 12 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 12 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 12 hodinami
Tématické fráze:
dia štrůdl,
štrůdl pro diabetiky,
štrůdl dia,
dia závin,
dia recepty,
štrůdl pro diabetika,
dia cukr,
recept na dia štrudl,
dia-strudl,
sladidlo sweet 2000,
dia jablečný závin,
diaštrůdl,
strud pro diabetiky,
dia štrůdl recept,
strud pro diabetiky,
strudl bez cukru,
dia těsto na štrúdl,
dia strudl,
dia strudl,
diabeticke testo na strudl
Suroviny:
mouka hladká,
tvaroh,
tuk hera,
tvaroh,
cukr dia
Komentáře (9)
Jani R., prakticky všechny teď nová sladidla jsou 4x sladší než cukr, pokud je tam ve složení aspartam nebo fruktoza. Clara určitě.