Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrklíč je český zásilkový obchod, který nabízí oblečení pro ženy, muže i děti, doplňky nebo i vybavení do domácnosti. Každý rok připravuje několik katalogů, které přinášejí přehled toho nejlepšího, co může obchod nabídnout. Nedávno vyšel nový katalog – Vánoční inspirace, ve kterém najdete celou řadu zajímavostí. Vyberete si v něm i vy?

Petrklíč je český zásilkový obchod, který nabízí oblečení pro ženy, muže i děti, doplňky nebo i vybavení do domácnosti. Každý rok připravuje několik katalogů, které přinášejí přehled toho nejlepšího, co může obchod nabídnout. Nedávno vyšel nový katalog – Vánoční inspirace, ve kterém najdete celou řadu zajímavostí. Vyberete si v něm i vy?

Nyní je ten pravý čas

Možná si i vy říkáte, že Vánoce jsou ještě daleko a na nákup vánočních dárků je ještě čas. Opak je ale pravdou. Pokud si chcete ušetřit čas běháním po přeplněných obchodech a chcete své rodině a blízkým letos pořídit super dárky, měli byste s jejich výběrem začít co nejdříve. Katalog Vánoční inspirace vám v tom bude skvělým pomocníkem.

Na co se těšit?

Katalog Vánoční inspirace přináší celou řadu tipů na zajímavé i praktické vánoční dárky. Potěší hlavně dámy, které se chtějí obléknout do krásného oblečení. V katalogu totiž najdete i nabídku společenských oděvů. Těšit se můžete například i na trendy halenky či šaty s ručně malovanými prvky. V katalogu samozřejmě nechybí ani krásné doplňky jako jsou šály, rukavice a čepice v rozmanitých barvách pro dámy, pány i děti a zimní oblečení. Potěší i nabídka šperků, které jsou jako vánoční dárek ideální. Nechybí ani krásné noční košile a pyžama. Kromě toho zde najdete i tipy na praktické vánoční dárky. Vybírat zde můžete například manikúry, peněženky, zábavné společenské hry, kosmetiku v netradičním balení, ložní prádlo a mnoho dalšího.

Katalog Vánoční inspirace si můžete prohlédnout online na stránkách www.petrklic.cz nebo si ho můžete zdarma nechat zaslat. To už záleží jen na vás. Nenechte nakupování dárků na poslední chvíli…

Komentáře

Alice Dvorská

21. 11. 2013 13:40

Já osobně se svěřila hubnoucímu prádlu z e-shopu www.odevyadarky.cz. Upřímně doporučuji. Funguje a není drahé. ;-)

maris maris

29. 10. 2013 16:23

janca123: Jančo, Ty jsi neuvěřitelná, jak jsi jen mohla žít, když nebyl tento časopis :-?:-D:-D, vaříš, jezdíš na dovolenou, cvičíš jen podle něho :-D:-D

janca123

29. 10. 2013 15:54

Jak se holky připravuje na shazování kil po Vánocích? Já už si zakládám nějaké tipy na cvičení a zdravá jídla v časopise, narazila jsem teď na časopis Moje šťastná hvězda a poprvé mě zaujali návody v časopisech. Tak snad to půjde snadno. Nechce se někdo přidat, ať v tom nejsem sama. :-)

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Související obsah

Marie

Náhodný recept Zobrazit více