Káva s párou v Litoměřicích nabízí skvělou atmosféru i výborné dezerty do 90 korun: Jednu chybičku jsme ovšem našli
Panenka, kýta nebo krkovice? Víme, které maso se perfektně hodí na nudličky, aby byly měkké, šťavnaté a plné chuti
Babiččina spíž: Nejvoňavější způsob, jak zpracovat úrodu hrušek – recept na povidla, co vydrží celou zimu
5 foto Hodnocení 14× Jak udit maso v udírně? Máme pro vás 7 užitečných rad k přípravě lahodné pochoutky
10 foto Hodnocení 16× Uzení je stará a osvědčená metoda, která dokáže prodloužit trvanlivost masa
5 foto Hodnocení 6× Jak vyudit kuřecí stehna? Důležitým krokem je naložení masa do solného roztoku
8 foto Hodnocení 8× Jak udělat domácí klobásy? Vyrobte si doma poctivé uzeniny přesně podle své chuti
5 foto Hodnocení 137× Jak naložit maso k uzení? Správný poměr soli v nálevu zajistí báječnou chuť masa
9 foto Hodnocení 4× Jak přeudit špekáčky v domácí udírně? Díky uzení získají krásnou barvu a chuť
5 foto Hodnocení 85× Jak vyudit kuřecí stehna v domácí udírně? Poradíme, jak maso naložit i vyudit
Pomazánka z uzené makrely je snadná na přípravu, má skvělou a výraznou chuť, přitom ji vyrobíte jen za pár korun
5 foto Hodnocení 30× Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit
Tajemství štíhlé postavy princezny Kate: Malé porce, hodně syrové zeleniny a speciální zelený nápoj k snídani
Jak na vynikající pečenou dýni? Pro lahodnou chuť stačí správná kombinace aromatických bylinek a cibule
Hrníčková kefírová buchta podle Anety Vignerové: Je snadná na přípravu a po upečení úžasně vláčná, říká modelka