Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
5 foto Hodnocení 44× Uzení masa pro začátečníky: Pusťte se do uzení pochoutek s pomocí cenných rad
5 foto Hodnocení 50× Jak poznat, že je maso dostatečně vyuzené? Poradíme hned několik spolehlivých znaků
5 foto Hodnocení 62× Jak naložit maso na uzení? Správné nakládání do soli zajistí dokonalou chuť masa
5 foto Hodnocení 21× 7 nejčastějších chyb při uzení masa: Krátce naložené maso i velké teplo v udírně
5 foto Hodnocení 15× Jak udit maso v udírně? Máme pro vás 7 užitečných rad k přípravě lahodné pochoutky
10 foto Hodnocení 16× Uzení je stará a osvědčená metoda, která dokáže prodloužit trvanlivost masa
5 foto Hodnocení 7× Jak vyudit kuřecí stehna? Důležitým krokem je naložení masa do solného roztoku
8 foto Hodnocení 11× Jak udělat domácí klobásy? Vyrobte si doma poctivé uzeniny přesně podle své chuti
5 foto Hodnocení 144× Jak naložit maso k uzení? Správný poměr soli v nálevu zajistí báječnou chuť masa
19 foto Dovolená v Itálii 2023: Ceny potravin jako v Česku a nejlepší pizzu mají v Neapoli, říká česká turistka a pochvaluje si speciální moučník
Nejlepší moučníky z cuket a švestek: Tahle zdánlivě zvláštní kombinace funguje skvěle. Přesvědčíme vás o tom!